Голова КМДА закликав киян вийти на суботник 22 березня

18 Березня 2014 10:17
uainfo.org

uainfo.org

Голова КМДА Володимир Бондаренко звернувся до киян із закликом долучитися до загальноміського суботника, який відбедеться у кожному районі міста у суботу, 22 березня.
“Кияни! Я звертаюся до кожного з вас із проханням долучитися до загальноміського суботника, який відбудеться у кожному районі нашого міста 22 березня. Також закликаю долучитися усі підприємства, незалежно від форми власності, до прибирання територій, прилеглих до ваших установ.
Спілкуючись із громадою міста багато років, скажу, що у нас і зараз багато активних та ініціативних мешканців, які колективно прибирають свої двори. Звертаюся до кожного з вас, аби ви стали активними учасниками, поділилися власним досвідом самоорганізації з іншими.
Ми з вами разом змогли пройти через складні випробування Майдану, ми перемогли, бо були разом. Ми всі як один прагнули змін! Кожен із нас у ті страшні дні не ділив на твоє і моє – це було наше місто, наша спільна боротьба і спільна перемога! Хочу, щоб і надалі кожен з вас не чекав, що якась влада щось робитиме, а долучався активно до процесу розбудови нашого міста.
Водночас повідомляю, що активісти Майдану, які і зараз перебувають у Києві, з великим розумінням поставилися до нашої спільної ініціативи прибрати наші вулиці та долучаться до прибирання у центрі столиці”, – говориться у повідомленні.
Інформацію про час та місця попереднього збору киян у різних районах, контакти координаторів буде розміщено на офіційному веб-порталі КМДА.

Джерело: eveningkiev.com