Кращі світові дизайнери-графіки підтримали Україну «антіпутінськими» плакатами

11 Березня 2014 18:06

plakat

12 березня о 12.00 у центрі столиці (біля ЦУМу) відбудеться відкриття вуличної виставки та флешмоб у рамках Міжнародної плакатної акції THE VOICE OF PEACE, повідомляє ПІК.

Майдан Незалежності в цей день змінить своє обличчя, перетворившись в галерею open-air, а стіни будинків Хрещатику стануть кращим місцем для виставки плакатів! Художники й дизайнери з усіх куточків світу виконали свої роботи в найдемократичнішому художньому жанрі спеціально на підтримку України.

Уже через п’ять днів після старту акції, яку оголосило Молодіжне об’єднання київської організації Союзу дизайнерів України «Варто» (те саме, що підтримувало кинутого за грати столичного дизайнера Антона Стогова), було надіслано понад сотню робіт і вони продовжують прибувати! В підтримку України висловились художники Німеччини, Італії, США, Ірану, Іраку, Іспанії, Росії, Білорусі, Австралії, Індії, Японії, Китаю. В цій акції взяли участь кращі дизайнери-графіки світу.

Того ж дня о 13.00 біля Главпочтампу відбудеться акція «Відправ листівку миру». Кращі роботи у форматі листівок відправлять туди, де голос миру ще не чують… Учасники акції планують надіслати заказні листи в Москву, до уряду Росії та особисто Путіну. Всі бажаючі можуть приєднатися до акції і побачити роботи кращих графіків світу в унікальній обстановці – на центральній вулиці міста.

Джерело: Рідний Київ