Квітневі затемнення вплинуть на фізичний і психічний стан людей

27 Березня 2014 10:22
ukranews.com

ukranews.com

У квітні очікуються відразу два затемнення: місячне – 15 квітня о 10:42 за київським часом і триватиме 4 години, і сонячне – 29 квітня о 9:14, тривалість – три години. Ці явища так чи інакше вплинуть на здоров’я людей.

Про це розповіла незалежний астролог, астропсихолог Вероніка Князєва, передають Вести.

“На цей час припаде пік усіх наслідків, які мають для людей затемнення: при місячному – для психіки, сонячному – для фізіології. Але зміни завжди в тій чи іншій мірі є за два тижні до і після таких явищ. Якщо врахувати, що одне затемнення – в середині місяця, друге – наприкінці, то, по суті, непростим буде увесь квітень і навіть початок травня”, – розповіла Князєва.

За її словами, під час сонячного затемнення можливі головні болі, скачки тиску, загострення хронічних захворювань, при місячному – не виключені рецидиви психічних хвороб, емоційна нестабільність, у тому числі безпричинні вередування дітей. Тому фахівець радить максимально виявити батьківське терпіння і мудрість.

Дорослим же Князєва рекомендує уникати перевантажень, не проводити планових операцій, не ставити імпланти, не затівати складних розмов, а якщо таких не уникнути, то контролювати, що і як говорити.

“Упродовж усього місяця важливо уникати хронічних недосипань і перевтоми, щоб не спровокувати розвиток хвороб», – підсумувала Князєва.

Джерело: eveningkiev.com