Київ готовий надати підтримку кримчанам, які потребують допомоги

17 Березня 2014 10:43
ua.racurs.ua

ua.racurs.ua

У разі потреби очільник КМДА Володимир Бондаренко готовий надати підтримку кримчанам, які потребуватимуть допомоги. Про це УНН повідомили у прес-службі КМДА.
“Серед численних мікро- і макропроблем нашого міста сьогодні я маю надзвичайний людський позитив. Багато киян запитують не про свої чи наші спільні проблеми, а про те, чи зможу я як голова КМДА, надати допомогу можливим біженцям із Криму.
По-перше, це шоу, що сьогодні триває у Криму під зведеними курками автоматів, не має жодних юридичних наслідків. Крим і завтра, і надалі буде українським! Безперечно, російський агресор здатний на все – це він демонструє щохвилини.
А відтак по-друге, у разі потреби я зроблю все, що від мене залежить, докладу максимум зусиль, щоб кримчани, які потребуватимуть нашої допомоги, були прийняті нами належним чином, підтримані нами і захищені.
Скажу відверто: той неймовірний рівень людської моралі, який демонструють кияни, додає мені сил. Я гордий, що можу працювати для таких людей”, – заявив В.Бондаренко.
Нагадаємо, Агентство ООН у справах біженців заявило, що у нього немає ніяких даних про рух українських біженців в Російську Федерацію, на які глава Ради Федерації Валентина Матвієнко посилалася як причину дозволу на введення російських військ в іноземну державу.
Також додамо, раніше Держприкордонслужба повідомляла, що російські табори для українських біженців порожні.

Джерело: unn.com.ua