У столиці дату закінчення опалювального сезону ще не визначено

26 Березня 2014 09:28
capital.jkg-portal.com.ua

capital.jkg-portal.com.ua

Чере значні коливання температури у денний та нічний періоди протягом наступних десяти діб (у нічний час ймовірне зниження температури до заморозків), на сьогодні дату завершення опалювального сезону 2013/2014 року у Києві не визначено.

Рішення про закінчення опалювального сезону приймається місцевою владою, якщо протягом трьох діб середньодобова температура становить +8 °С.

За інформацією Українського гідрометеорологічного центру, з 24 до 28 березня середньодобова температура у Києві складе +9 +13 °С, а з 29 березня до 2 квітня знизиться до +5 +8°С.

Водночас, ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» відключає системи опалення окремих споживачів у разі надходження відповідної письмової заявки. Проте слід зазначити, що у разі припинення циркуляції теплоносія у системі централізованого теплопостачання його повторний пуск у короткий термін є технічно неможливим.

Наразі Департаментом житлово-комунальної інфраструктури підготовлено проект розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про завершення опалювального сезону в місті Києві», який буде подано для погодження та підписання відповідно до регламентних вимог.

Джерело: eveningkiev.com