“Київміськбуд” увійшов до Книги рекордів України – 2014

25 Березня 2014 10:25
news-realty.com

news-realty.com

ПАТ ХК “Київміськбуд” увійшов до Національного реєстру рекордів України як забудовник, що звів найбільшу кількість квадратних метрів нерухомості. Про це УНН повідомили у прес-службі Компанії.
“Київміськбуд” має репутацію найстарішого та найбільш потужного забудовника Києва, за роки свого існування Холдинг збудував понад 44 млн кв. м нерухомості, за що й отримав визнання.
“Протягом 58 років „Київміськбуд“ збудував місто, що перебільшує житловий фонд довоєнного Києва: 6 054 будинків, 656 287 квартир, 96 лікарень, 105 поліклінік, 345 школи, 649 дитячих дошкільних закладів і ін.”, — йдеться у Книзі.
У Національному реєстрі відзначили і Голову правління — президента “Київміськбуду” Ігоря Кушніра.
“Національний реєстр України від щирого серця вітає Вас як рекордсмена 2014 року із виходом другого щорічного друкованого видання, куди увійшов і встановлений Вами рекорд. Ви зайняли гідне місце серед членів ліги рекордсменів і ваше досягнення назавжди занесене до Національного реєстру рекордів”, — йдеться у привітанні президента Національного Реєстру Рекордів України Валентина Щербачова.
У свою чергу президент “Київміськбуду” подякував за високу оцінку діяльності компанії, підкресливши, що працювати у колективі “Київміськбуду” це особлива честь і особлива відповідальність.
“Кожний день роботи — як виклик. Величезна відповідальність за багатотисячний колектив, за терміни будівництва, за кожну вкладену в нас гривню. Тому щодня звітуєш перед інвестором за кожен збудований квадратний метр. Люди тяжко зароблять гроші. І якщо вони нам довірили свої заощадження, то як ми можемо їх підвести? Я завжди підкреслюю — відповідальність перед інвестором, перед містом для нас понад усе. А ще я впевнений, що цей рекорд буде нами ще не раз “побитий”, — сказав Ігор Кушнір.
Довідка: видання “Національний реєстр рекордів України — 2014” є аналогом відомої у всьому світі Книги рекордів Гіннеса, до якого увійшли найбільш яскраві і незвичні рекорди українців у всіх проявах життя — “Технології”, “Спорт”, “Космос”, “Колекції”, “Світ речей”, “Автомобілі”, “Усе найбільше” та ін.

Джерело: unn.com.ua