Київський кінотеатр відмовився від показу російських фільмів

25 Березня 2014 20:23
www.hurtom.com

www.hurtom.com

Київський кінотеатр «Магнат» (торговий центр «Біличі») відмовився від показів російських стрічок. Про це йдеться на сторінці «Магната» у Facebook, інформує “Телекритика”.

«Кінотеатр «Магнат» відмовляється від російського кіно в прокаті. Ми не покажемо «Зальотчиків», «Скорий «Москва-Росія», «Авантюристів».

Натомість представники кінотеатру запросили глядачів на перегляд українських стрічок: «Підтримуйте національне кіно, приходьте в гості». На трьох сеансах тут іде трилер «Зелена кофта» Володимира Тихого, а наступного тижня стартує стрічка «Трубач» Анатолія Матешка для сімейної аудиторії.

За даними прес-служби, у прокат кінотеатру «Магнат» виходили майже всі українські фільми: «Прикольна казка», «Апартаменти», «ТойХтоПройшовКрізьВогонь», «Істальгія», «Ломбард», «Параджанов», «Іван Сила», «Тіні незабутих предків», «Креденс», підбірки короткометражок «Українська нова хвиля», «Україно, Goodbuy!» та інші.

Найкасовішим з них стала стрічка «Тіні незабутих предків». «Рівень популярності того чи іншого фільму відповідає рівню популярності такого фільму по всій країні. Найбільшу касу закономірно збирали фільми, які супроводжувалися широкою рекламною компанією. Жанрові фільми мали перевагу над авторськими. І оскільки” Магнат” розташовано у спальному районі, підвищеним попитом користуються стрічки для дітей. З-поміж українських фільмів, це були “Іван Сила” та “Прикольна казка”», – уточнили у прес-службі.

Джерело: eveningkiev.com