Кияни вимагають замість “вистоки” – садочок

29 Березня 2014 14:15

budmaidan

Жителі Голосіївського району столиці вимагають замість вистоки на вулиці Академіка Вільямса збудувати дитячий садок, передає кореспондент УНН.

На даний момент на будмайданчику господарює Нацбанк і планує там збудувати житловий будинок. Мешканці навколишніх будинків прийшли сьогодні на територію будмайданчику і позбирали будівельне сміття та повисаджували дерева довкола забудови.

Охорона будівельного майданчику не перешкоджала активістам прибирати то упорядковувати територію.

Більшість активістів прийшли з дітьми, котрі тримали в руках прапорці і плакати з вимогами збудувати дитячий садок замість багатоповерхівки.
Нагадаємо, мешканці району просять владу зупинити будівництво НБУ.
“Переконливо просимо відмовити Національному банку України у будівництві 3-х житлових будинків із вбудованими приміщеннями по вул. Академіка Вільямса 10, з підземним паркінгом, а також екологічно небезпечного об’єкту. Натомість просимо побудувати на земельній ділянці по вул. Академіка Вільямса, 10 окремо розташований дитячий дошкільний заклад на 240 місць, як і передбачено містобудівними розрахунками та згідно містобудівної документації”, – йдеться в зверненні до керівництва держави.