Кияни вирішили озброюватися

24 Березня 2014 17:55
ua.korrespondent.net

ua.korrespondent.net

У столиці зросла кількість бажаючих отримати офіційний дозвіл на придбання мисливської гладкоствольної, мисливської нарізної чи травматичної зброї.

Про це УНН повідомили у ГУ МВС Києва.

Як зазначили у ГУ МВС Києва, цього місяця кількість бажаючих придбати зброю зросла у кілька разів.

“Якщо казати про столицю, то були навіть дні, наприклад минулого тижня, коли за добі подавалась така кількість заявок на дозвіл придбання зброї, як раніше за місцяць. І щодо віку та статі – то тут також “контингент” значно розширився. Тепер озброюватись хочуть і чоловіки від 21 року до 65 років, і дінки 30 – 45 років. Проте точну кількість можна буде назвати лише на початку наступного місяця, коли буде підбито підсумки за березень”, – зазначили у київській міліції

Наразі ж у МВС отримати інформацію стосовно кількості людей, котрі офіційно отримали дозвіл на придбання зброї по всій Україні, не вдалося. Проте у міністерстві зазначили, що тенденція до зростання кількості бажаючих певно що є.

“Сказати точно, навіть у відсотковому відношенні, важко, проте чітко видно, що кількість людей, котрі хочуть придбати та придбали зброю, в Україні значно зросла”, – сказали у МВС.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що народні депутати від Всеукраїнського об’єднання “Свобода” підготували законопроєкт, що спрощує процедуру придбання вогнепальної зброї.

Джерело: Рідний Київ