С.К.А.Й. записали кліп про єдину Україну

18 Березня 2014 11:04
static.gazeta.ua

static.gazeta.ua

Український поп-рок гурт С.К.А.Й. презентував новий кліп. Відео для “Ми разом! – Мы вместе!” записували українці з різних міст.

“Якими б різними ми не були, ми завжди можемо знайти порозуміння та згуртуватись навколо побудови щасливої та заможної країни. Всі ці проблемні питання, котрими нас хочуть пересварити, є надуманими. Ми завжди чудово один одного зрозуміємо, було б бажання” – пише на своїй сторінці у Фейсбук лідер гурту Олег Собчук.

С.К.А.Й. запросили своїх прихильників до участі у створенні кліпу на пісню “Ми разом! – Мы вместе!” з нового, невиданого поки що, альбому – “Край Неба”. Однойменний до назви треку флешмоб проходив протягом двох тижнів. Всі бажаючі повинні були відзняти відео з плакатом “Ми разом! – Мы вместе!” на фоні назви міста або пізнаваної місцевості. У флешмобі взяли участь сотні людей зі всієї України.

“Ми отримали десятки відеороликів! Хтось знімав сам, хтось збирав компанію, в деяких містах організовували великі інсталяції, як от в Мукачеві”, – кажуть музиканти гурту. Не все відео увійшли до фінальної версії. Пісня виявилась занадто короткою, щоб вмістити всі ролики.

Джерело: Рідний Київ

Джерело: gazeta.ua