Найрозумніші та найспортивніші можуть взяти участь у конкурсі “Диво-дитина”

1 Березня 2014 20:22
www.0412.ua

www.0412.ua

Анкети учасників та інші матеріали треба надіслати на адресу організатора премії «Диво-дитина-2014» до 15 березня. Подробиці та анкети шукайте – на сайті – www.divo-dutuna.com.

Нагадаємо, у цьому році конкурс “Диво-дитина” відбудеться вже вшосте. Номінації премії: «Найрозумніша дитина», «Найтворча дитина», «Найспортивніша дитина», «Найдивовижніша дитина», «Найгероїчніша дитина».

Мета даного проекту: пошук та нагородження дітей України, які мають досягнення або відкриття у науково-технічній сфері, призерів різних інтелектуальних ігор і шкільних олімпіад, переможців республіканських та міжнародних спортивних або творчих змагань, фестивалів та конкурсів або тих, що зробили героїчний вчинок. Фінал і церемонію нагородження запланували на квітень 2014 р., відкладати подання документів не варто, закликають організатори акції.

До речі, за п’ять років проведення дана премія стала найголовнішою подією для дітей і визначає найкращих представників підростаючого покоління, надаючи їм звання «Дитина року».

Довідково. Кожен рік участь у премії беруть близько 3000 дітей зі всієї України. Для участі у конкурсі необхідно заповнити анкету учасника та надіслати її на адресу організатора. ТОВ “Премія “Диво-Дитина”: 03186, м. Київ, вул. Авіаконструктора Антонова, 5-б, оф. 712.

Джерело: 7days-ua.com