Наприкінці тижня в Україні потеплішає до 20 градусів – Укргідрометцентр

17 Березня 2014 12:33
ukr.lb.ua

ukr.lb.ua

На початку цього тижня в Україні збережеться прохолодна погода з невеликими опадами, а ближче до вихідних температура повітря в країні підвищиться до 15-20 градусів тепла.
Як передає кореспондент УНІАН, про це на брифінгу у понеділок повідомив директор Українського гідрометеорологічного центру Микола Кульбіда.
“Найхолодніший день, можливо, буде сьогодні, коли температура в Україні становитиме від трьох до восьми градусів тепла. А вже починаючи з 18-19 числа, у нас буде поступове зростання температури повітря… А в період з 21 по 24 березня максимальна температура в Україні становитиме плюс 15 – плюс 20 градусів, а в західних і південно-західних регіонах – плюс 21-22 градуси”, – сказав Кульбіда.
За його словами, опадів цього тижня буде мало. Вони можливі впродовж 17-19 березня, причому 17 березня в Україні очікується мокрий сніг, а 18-19 березня – невеликі дощі.
При цьому, згідно із прогнозом Укргідрометцентру, 20 березня дощі в країні припиняться, і наприкінці тижня в Україні встановиться суха і надзвичайно тепла погода.

Джерело: unian.ua