“Олімпійський” готовий до проведення матчів

13 Березня 2014 12:23
ridna.ua

ridna.ua

Генеральний директор Державного концерну “Спортивні арени України” Сергій Сімак запевнив, що НСК “Олімпійський” повністю готовий до проведення матчу 21-го туру чемпіонату України між київським “Динамо” і симферопольською “Таврією”, передає УНН з посиланням на прес-службу ФК “Динамо”.

“За останні тижні головне, чого вдалося досягти – це поява діалогу з ультрас “Динамо”. Вважаю, це дуже великим досягненням нинішнього сезону. Упевнений, це допоможе уникнути багатьох проблем, з якими доводилося стикатися раніше. А що стосується поліпшень на самій арені, то вони проводяться постійно. Останнім часом покращилось меню у фаст-фудах, оновлена дитяча кімната, зроблений ухил на користь дітей в плані їх розваг і дозвілля до матчів, в перерві та після них”, – сказав С. Сімак.

Він також повідомив, що футбольний газон знаходиться в ідеальному стані, так само, як і в лютому, коли лише через неспокійну обстановку в Києві матч динамівців проти іспанської “Валенсії” було перенесено на Кіпр. На початку березня на цьому полі вже відбулася футбольна зустріч ультрас “Динамо” і “Шахтаря”.

У представників симферопольської “Таврії”, яка попросила її домашню гру з “Динамо” провести в Києві, особливих вимог та побажань з прийому команди не було.

“Я розмовляв з керівництвом київського “Динамо”, від них також ніяких додаткових побажань не надійшло. Можливо, вони виникнуть ближче до дати проведення матчу. Словом, ми готуємося до гри як зазвичай, в стандартному режимі, як до будь-якого поєдинку “Динамо” (Київ) в Прем’єр-лізі”, – додав генеральний директор Державного концерну “Спортивні арени України”.
Нагадаємо, що гра на НСК “Олімпійський” між “Динамо” і “Таврією” розпочнеться в неділю о 19:30.

Джерело: Рідний Київ

Джерело: unn.com.ua