Прем’єр-ліга відновила змагання

17 Березня 2014 10:23
www.champion.com.ua

www.champion.com.ua

«Металург»Д – «Іллічівець» – 1:1
«Карпати» – «Волинь» – 0:1
«Дніпро» – «Севастополь» – 3:0
«Ворскла» – «Зоря» – 1:1
«Металург»З – «Шахтар» – 0:3
«Таврія» – «Динамо» – 1:2
«Металіст» – «Говерла» – 1:1
Українська Прем’єр-ліга, попри напружену політичну ситуацію, організаційні перешкоди і кабінетні чвари, таки змогла поновитися. У вихідні відбулися матчі 21-го туру. Коли будуть зіграні 19-й і 20-й – наразі не вирішено. Передбачити, чи всі команди дістануться фінішу і в яких складах, навряд чи хтось візьметься.
Де проводитимуть домашні поєдинки команди з Криму – теж невідомо. Нічого не вдієш – футбол виявився заручником політики. Лідери зустрічалися із суперниками приблизно одного рівня, і за результатами матчів можна робити такі ж приблизні висновки про їхню готовність до сезону і рівень турнірних претензій.
Найбільш обґрунтованими вони виглядають у «Шахтаря» і «Дніпра». Щодо «Динамо», то воно, не продемонструвавши нічого принципово нового, зберегло звичку робити безглузді помилки в обороні, на кшталт тієї, що її припустився Хачеріді. І «Шахтар», і «Дніпро», і «Динамо» наразі зберегли бойові склади, чого не скажеш про «Металіст». Без Соси, Девіча, Гомеса і Маркевича на тренерському містку це вже, м’яко кажучи, інша команда.
Щодо самих матчів, то «Карпати» і «Металіст» можуть нарікати на власне марнотратство. Саме воно стало причиною дещо несподіваних рахунків матчів за їхньою участю.

Джерело: days-ua.com