Рятувальники за добу загасили 52 кв. м сміття

18 Березня 2014 11:44
zakarpattya.net.ua

zakarpattya.net.ua

За добу столичні рятувальники 7 разів виїжджали на ліквідацію сміттєвих пожеж.
Початок «сміттєвого марафону» припадає на 6:24 17 березня. Інформація про пожежу у вентиляційні шахті надійшла від мешканців будинку по вул. Бальзака, 58.По приїзді рятувальників виявилося, що палає 1 кв. м сміття на першому поверсі 22-хповерхового будинку. Загоряння вдалося повністю ліквідувати о 6:53, повідомляє ГУ ДСНС України у м. Києві
О 17:30 святошинські рятувальники вирушили за адресою вул. Верховинна, 69, де на території «Київської онкологічної лікарні» у одному зі сміттєзбірників загорілося 12 кв. м побутового сміття. За кілька хвилин бійці були на місці й приступили до подолання пожежі. Вже о 18:06 сміття було загашене.
Наймасштабніша за день сміттєва пожежа трапилася у Подільському районі по вул. Межигірській, 50. О 22:49 до оперативно-координаційного центру Головного управління надійшло повідомлення від очевидців з приводу того, що за вказаною адресою у дворі дев’ятиповерхівки в окремо розташованій одноповерховій будівлі щось горить. Рятувальники 14-ої державної пожежно-рятувальної частини прибули на місце і з’ясували, що у зазначеній будівлі горить сміття, площею 20 кв. г. Вже о 23:17 вогонь було ліквідовано й рятувальники виїхали у розташування частини.
Останній за добу виклик надійшов 18 березня о 3:16. Подзвонили рятувальникам мешканці дев’ятиповерхівки по вул. Автозаводській, 41. Однак мешканцям будинку вдалося самотужки загасити загоряння сміття на площі 1 кв. г.
Загалом за добу столичні рятувальники загасили 52 кв. м сміття. На щастя, усі ці випадки пройшли майже непомітно для мешканців будинків, тому ніхто не постраждав.

Джерело: eveningkiev.com