Столичні готелі готові тимчасово прийняти 156 переселенців з Криму

27 Березня 2014 13:03

hoteliТуристичний бізнес столиці відгукнувся на заклик міської влади допомогти людям, що вирішили покинути територію Автономної Республіки Крим у зв’язку з окупацією території.

Десятки готелів і хостелів, туристичні оператори та заклади харчування всіляко допомагають кримчанам у тимчасовому поселенні та харчуванні.

Про це під час прямого ефіру на ТРК “Київ” розповів заступник голови КМДА Михайло Костюк.

“Станом на сьогодні вже 56 готелів та хостелів міста погодилися безкоштовно розмістити в себе 156 жителів Криму на термін до двох тижнів. Власники деяких з них також запропонували працевлаштування. На мою думку, це є чудовим прикладом свідомості бізнесу та консолідації суспільства, зокрема, зусиль міської влади та приватного сектору для допомоги нашим співвітчизникам, що опинилися у вкрай складній ситуації”, — зазначив Михайло Костюк.

Він також навів приклад двох відомих мереж закладів харчування, одна з яких погодилася забезпечити переселенців робочими місцями, інша — забезпечити триразове харчування для кримчан, які будуть звертатися за допомогою в Міський координаційний центр.

Додамо, що всі, хто хоче допомогти мешканцям Криму, можуть звертатися до Центру за телефонами (044) 497-57-15 або (044) 404-33-20, а також через Контактний центр міста Києва: 15-51 та (044) 205-73-37 (з мобільного).

Джерело: Рідний Київ