Столичні школярі влаштують тематичний квест «Ім’я Тараса Шевченка на карті Києва»

25 Березня 2014 20:40
www.univ.kiev.ua

www.univ.kiev.ua

26 березня об 11:00 у парку культури та відпочинку ім. Т. Шевченка відбудеться урочисте відкриття змагань і старт міської гри-квесту для учнівської молоді столиці «Ім’я Тараса Шевченка на карті Києва».

Учасниками гри стануть юні лідери з кожного району столиці, кількість учасників у команді – 6 осіб. Квест складатиметься з проходження 9 тематичних станцій. Кожна команда-учасниця отримає свій оригінальний маршрутний лист і розпочне гру. Переможцем гри-квесту буде визначена та команда, яка набрала більшу кількість балів, виконуючи завдання.

У Департаменті освіти і науки молоді та спорту інформують, що з нагоди святкування 200-річчя від Дня народження Великого Кобзаря районна рада старшокласників Шевченківського району започаткувала проект «Кобзар і місто – місто і Шевченко».

У рамках проекту учнівською молоддю Шевченківського району проведено пошукову роботу, в результаті якої були досліджені місця Києва, де перебував Шевченко, та які названі на честь Великого Кобзаря.

На основі зібраних матеріалів районна рада старшокласників Шевченківського району розробила положення міської гри-квесту для учнівської молоді столиці «Ім’я Т. Шевченка на карті Києва».

Джерело: eveningkiev.com