Центр столиці почали відновлювати

25 Березня 2014 18:05
nbnews.com.ua

nbnews.com.ua

Днями комунальники розібрали барикаду на вулицях Прорізній та Грушевського. На Європейській площі, поблизу Нацфілармонії, відновлюють бруківку і тротуарну плитку, повідомляють “Факты”.

У цих роботах на платній основі задіяні активісти Майдану. Фінансує відновлення Петро Порошенко. Лагодять і колонаду стадіону « Динамо». Днями розпочався набір будівельників для реконструкції Будинку профспілок.

Минулого тижня розпочався ремонт в будівлі Київради. Його проводять фахівці “Київміськбуду” і найняті на роботу активісти Майдану.

На Хрещатику ще стоять намети активістів, де ночують люди. Щоправда, багато вже роз’їхалися по домівках і продовжують виїжджати, хтось записався в Національну гвардію.

Тим часом на базі комунального спорткомплексу на Трухановому острові розпочав роботу спортивно -патріотичний табір для активістів Евромайдану, готовий прийняти всіх бажаючих. Зараз там оселилися 52 людини.

29 березня в Києві пройде панахида за загиблими 40 днів тому героям « Небесної сотні». Міськадміністрація запросила на молебень і мера Львова Андрія Садового. Після цього в столиці розпочнуться повномасштабні відновлювальні роботи.

Джерело: Рідний Київ