Цього року вперше розіграють титул чемпіона України з футболу серед ЗМІ

21 Березня 2014 13:32

futbol

Журналісти змагатимуться у футбольному чемпіонаті «MassMedia Cup – 2014».

На «Олімпійському» вже відбулась перша організаційна зустріч Виконкому з представників ДК «Спортивні арени України» та ЗМІ, де попередньо затвердили регламент майбутнього турніру, та низку рішень, що стосуються MassMedia Cup – 2014, повідомляє прес-служба НСК.

“Ми виступили з ініціативою організації турніру в першу чергу з метою популяризації здорового способу життя серед молоді та підростаючого покоління. Всі наші майданчики завжди відкриті та готові зустріти всіх бажаючих добре провести час. Сьогодні було гаряче обговорення турніру і в цьому сенсі ми повністю покладаємося на спортивних журналістів. Адже саме вони знають краще за всіх футбольні тонкощі. Ми будемо раді отримати і нові заявки, тим більше, що час для подачі ще є, – відмітив  генеральний директор ДК «Спортивні арени України» Сергій Сімак.

На сьогоднішній день, висловили бажання прийняти участь вже 16 команд-учасниць. Всі необхідні документи по турніру та регламент MassMedia Cup – 2014 буде надіслано організаторам команд.

Всеукраїнський турнір «MassMedia Cup – 2014», приурочений до міжнародного Дня журналістики, – перший чемпіонат в історії незалежної України з великого футболу серед представників ЗМІ. Він відбудеться з 6 червня по 2 липня 2014-го року на стадіоні ім. Баннікова, а фінал пройде на головні арені країни – НСК «Олімпійський», де буде розіграно титул чемпіона України серед ЗМІ, повідомляє “Вечірній Київ”.

Джерело: Рідний Київ