У КПІ проведуть інженерні змагання

12 Березня 2014 10:32
studprofkom.kpi.ua

studprofkom.kpi.ua

З 24 по 28 березня у стінах університету КПІ відбудуться Європейські інженерні змагання – EBEC’14. На сьогоднішній день – це з найцікавіших та популярних заходів для молодих інженерів. Мова йде про унікальну можливість позмагатись з іншими талановитими студентами, реалізувати свої самі неординарні ідеї, зустрітись з представниками кампаній та знайти неочікувані рішення поставлених завдань.
EBEC – це проект міжнародної студентської організації BEST, діючої у 33 країнах Європи. Мета організаторів – створення сприятливих умов для розвитку інженерної думки. Змагання відбуваються у декілька етапів. Беручи участь у локальному етапі EBEC Kyiv, студенти отримують можливість потрапити на Всеукраїнський етап у Львові. Переможці другого етапу представлять Україну на Європейському етапі, який цього року відбудеться у Ризі (Латвія).
Кожен учасник матиме змогу проявити свої сильні сторони, оскільки змагання відбуваються у двох категоріях: Case Study та Team Design. Case Study – для тих, хто полюбляє вирішувати нагальні проблеми шляхом обговорення та аналізу. Команди повинні будуть представити стратегію вирішення конкретного завдання. Team Design – зацікавить більше тих, хто прагне застосувати свої знання та навички на практиці. Перед командами стоїть технічне завдання, вирішити яке доведеться за допомогою даного набору матеріалів та інструментів.
Завдання, розроблені організаторами та компаніями-партнерами, залишаються у секреті до початку заходу.
Прийняти участь можуть усі студенти НТУУ «КПІ». Крім цього до участі запрошуються школярі. За більш детальною інформацією заходь на сайт ebec.org.ua

Джерело: eveningkiev.com