У Києві збільшено кількість торгових мереж, які готові надавати знижки власникам Картки киянина

3 Березня 2014 18:22
tsn.ua

tsn.ua

Майже 82% киян підтримали ініціативу міської влади щодо впровадження Картки киянина, тому й надалі КМДА буде розширювати перелік торгових та аптечних закладів, які співпрацюють з проектом. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Руслан Крамаренко.

Так, за його словами, реалізована дисконтна аптечна програма на базі КП «Фармація» – це можливість купувати ліки зі знижкою до 30%.

Протягом 2013 року користувачі Картки киянина зекономили на купівлі ліків 1,7 млн. грн. Відкрито 30 «Соціальних аптек» та заплановано до відкриття ще 10-ти.

«Проект «Картка киянина» розрахований на підтримку киян, особливо – на підтримку соціально вразливих категорій. Однією з найпривабливіших для людей можливістю, яку дає ця картка, стали знижки. Враховуючи це, ми залучаємо до проекту нових партнерів. Досягнуто домовленості та підписано Меморандуми про співпрацю в рамках проекту «Картка киянина» з мережевими магазинами міста, а саме: ПП «Білла Україна», ПП «Торговий дім «Вест лайн», ПрАТ «Фуршет», ТОВ «Новус Україна». Починаючи з липня 2013 року утримувачі Карток киянина мають змогу придбати товари у вищезазначених мережах міста зі знижками. Залучено до участі в проекті ТОВ «Видавничий дім «Толока» та торгова мережа «Фокстрот». Також з нами співпрацює компанія «Тріолан», що надаватиме утримувачам карток можливість безкоштовно підключитися до кабельного телебачення та до інтернету», – зазначив Руслан Крамаренко.

Джерело: eveningkiev.com