У Шевченківському районі привітали 101-літню ювілярку

26 Березня 2014 20:20
dreamfood.ua

dreamfood.ua

Сьогодні, 26 березня у родині мешканки нашого району Вашкулат Лариси Михайлівни велике свято. В цей день вона святкує свій 1001-й день народження. Аби привітати довгожительку з поважною датою, до ювілярки завітало чимало гостей, серед них був і в.о. голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Малихін та начальник управління праці та соціального забезпечення населення Тетяна Зінченко.

«Дорога Лариса Михайлівна, вітаємо Вас із визначним ювілеєм. Ви прожили довге і різноманітне життя, пережили багато, але все ж ми бажаємо Вам здоров’я і добробуту, миру, любові близьких і, звичайно ж, щастя – найбажанішого для кожної людини. Ми пишаємося тим, що ви у нас є!», – з найкращими побажаннями звернувся до ювілярки Олександр Володимирович.

Посадовець вручив жінці вітальну листівку, квіти та солодкі подарунки. Також Лариса Михайлівна отримає матеріальну допомогу до свого ювілею – 400 грн.

Ювілярка народилася в 1913 році у місті Києві. Закінчила Київський залізничний річний технікум. З 1943 по 1969 роки працювала на «Укррічфлоті» економістом та старшим економістом. Лариса Михайлівна – учасник Великої Вітчизняної війни, нагороджена медаллю «За доблестный труд в годы Великой Отечественной войны» та багатьма ювілейними медалями.

Була одружена, виховала двох дочок та двох синів чоловіка, як своїх рідних, яким на той час було 7 і 14 років.

Справді, ювілярка прожила довге, але ж і тяжке життя, – як зазначає вона сама. Зараз жінку оточують любов’ю і турботою донька, 3 онуки, 4 правнуки та 1 праправнук.

Джерело: eveningkiev.com