У столиці новий начальник міліції

25 Березня 2014 17:44

miliciya

Аваков звільнив Юрія Мороза з посади начальника головного управління МВС у Києві та призначив замість нього полковника міліції Олександра Гуцала.

Про це повідомляє прес -служба київської міліції.

Олександр Гуцал народився 11 серпня 1974 року в селі Михайлівка Гайсинського району Вінницької області.

Освіта вища – у 1997 році закінчив Національний аграрний університет, у 2002 році – Київський Національний економічний університет.

Службу в органах внутрішніх справ розпочав у вересні 1999 року. Перша посада в ОВС – дільничний інспектор міліції 7 -го міського відділу міліції Ленінградського районного управління Головного управління МВС України у місті Києві у званні лейтенанта міліції.

За період роботи у міліції обіймав посади різного рівня в профільних службах і підрозділах МВС України, остання з яких – начальник Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України у Сумській області.

Нагадаємо, 25 лютого в.о. міністра внутрішніх справ Арсен Аваков звільнив генерал -лейтенанта міліції, начальника Головного управління МВС у Києві Валерія Коряка , який проходив у справі про розгін Евромайдана в ніч 30 листопада 2013 року, і призначив на цю посаду полковника міліції Юрія Мороза.