У столиці стартувала загальноміська толока

1 Березня 2014 20:11
ridna.ua

ridna.ua

Сьогодні, 1 березня, о 10:00 у столиці стартувала загальноміська толока. Волонтери, громадські діячі, активісти та усі охочі кияни зібралися аби провести велике прибирання, передусім у центрі міста, а також і на інших територіях.

За інформацією Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища, наразі у столиці задіяно понад 100 одиниць техніки, у тому числі 40 одиниць зосереджено у Шевченківському та 19 у Печерському районах столиці. Крім того, учасниками загальноміської толоки стали понад 6000 комунальників та близько 10000 волонтерів.

До прибирання у різних районах столиці долучилися співробітники Київської міської державної адміністрації та її структурних підрозділів, районних у місті Києві державних адміністрацій та комунальних підприємств. Голова КМДА та його заступник Михайло Костюк взяли участь у прибиранні на декількох локаціях у столиці.

Протягом дня працюватиме контакт-центр толоки. За телефоном: (044) 239 88 88 оператори спрямовуватимуть охочих саме на ті території, де потрібна допомога волонтерів.

Нагадаємо, що раніше голова КМДА підтримав ініціативу киян щодо проведення загальноміського толоки 1 березня 2014 року. Володимир Макеєнко доручив залучити до прибирання всі міські комунальні служби та техніку, а також надати необхідний інвентар.

Джерело: eveningkiev.com