Українка здобула першу медаль чемпіонату світу-2014 у приміщенні

8 Березня 2014 17:01
www.uaf.org.ua

www.uaf.org.ua

7 березня у Сопоті почався чемпіонат світу в приміщенні з легкої атлетики. У перший день змагань бронзову медаль Україні принесла багатоборка Аліна Фьодорова. Про це УНН повідомили у прес-службі ФЛАУ.Blue Prom Dresses

За сумою п’яти видів Аліна набрала 4724 очки, які стали її особистим рекордом.

Виграла змагання Надіне Броерсен з Нідерландів (4830 очок, найкращий результат сезону в світі). Бріанне Тісен-Ітон з Канади була другою (4768, національний рекорд у приміщенні).

“Я хочу присвятити цю медаль моєму першому тренерові, Миколі Семеновичу Новосьолову. Він пішов з життя два роки тому. Думаю, зараз би він радів за мене і пишався мною”, – сказала Аліна після завершення змагань.

До слова, спортсменка виступала з температурою, але зуміла потрапити до трійки найсильніших.

Анна Мельниченко завершила змагання з п’ятиборства сьомою (4587).

Медалі також розіграли чоловіки зі штовхання ядра. Українці в цій дисципліні участі не брали. Переміг американець Райян Вайтінг (22,05 м). У німця Давіда Шторля срібло (21,79 м), новозеландець Томаш Волш повертається додому з бронзою та рекордом Австралії і Океанії (21,26 м).

У перший день змагань також відбувалися кваліфікації та попередні забіги. До фіналу з потрійного стрибка упевнено вийшла Ольга Саладуха. Вже у першій спробі вона виконала кваліфікаційний норматив. Наталія Лупу боротиметься в фіналі з бігу на 800 метрів.Sexy Prom Dresses

Джерело: unn.com.ua