“Українські отамани” проведуть сьогодні відкрите тренування перед матчем з росіянами

26 Березня 2014 10:10
 vinnitsaok.com.ua

vinnitsaok.com.ua

Сьогодні, 26 березня, о 17:00, на Олімпійській тренувальній базі у Конча-Заспі (м. Київ, Столичне шосе, 19) відбудеться відкрите тренування боксерів професійного боксерського клубу “Українські отамани” напередодні старту виступів нашої команди у чвертьфіналі четвертого сезону Всесвітньої серії боксу. Про це УНН повідомили у прес-службі Федерації боксу України.
Нагадаємо, що вже 31 березня, в Москві, наша команда проведе свою першу чвертьфінальну матчеву зустріч проти “Команди Росії”.
Участь у відкритому тренуванні прийматимуть: тренерський склад “Українських отаманів” на чолі з Валентином Соболевським та боксери клубу, які вже за декілька днів відстоюватимуть честь команди у чвертьфіналі:
Вагова категорія 49 кг: Хасанбой Дусматов
Вагова категорія 56 кг: Микола Буценко
Вагова категорія 64 кг: Денис Берінчик
Вагова категорія 75 кг: Дмитро Митрофанов
Вагова категорія 91 кг: Сергій Корнєєв.
Нагадаємо, що перша зустріч пройде в Москві, а друга 4 квітня в Донецьку.
Зазначимо, що позиція росіян полягала в тому, що перший матч має пройти в Москві, а виїзна для росіян зустріч, 4 квітня, не в Україні, а на нейтральній території.
Додамо також Рада WSB Міжнародної боксерської Асоціації (AIBA) раніше внесла пропозицію провести на нейтральній території обидві чвертьфінальні матчові зустрічі.

Джерело: unn.com.ua