Український шабліст здобув срібні нагороди на чемпіонаті Європи серед юніорів

3 Березня 2014 19:59
sportanalytic.com

sportanalytic.com

Український шабліст Констянтин Воронов здобув срібні нагороди на чемпіонаті Європи серед юніорів у Єрусалимі, повідомляє УНН з посиланням на Федерацію фехтування України.

Костянтин Воронов завоював срібну медаль чемпіонату Європи з фехтування серед юніорів у Єрусалимі. Для України ця медаль стала першою за весь період континентальної першості.

У 1/16 и 1/8 фіналу Костянтин обіграв французів Ремі Сенегаса (15:10 ) i Шарля Коллє (15:13), у чвертьфіналі узяв гору над румуном Ілліаном Теодосью (15:12), у півфіналі здобув перемогу над ще одним французом – Максенсом Ламбертом (12:15) i у фінальному двобої поступився італійцеві Лука Куратоллі (13:15).

Програючі у фінальній зустрічі 3:8, Костянтин зміг у другій частині двобою зрівняти рахунок – 11:11 і навіть утримувати рівновагу до рахунку 13:13, проте в Останній момент більш досвідченому Куратоллі, який є власником двох золотих и однієї срібної нагород етапів кубків світу цього сезону, удалося вирвати перемогу, а значить і здобути звання чемпіона Європи.

Варто відзначити, що для Воронова це вже друге індивідуальне срібло європейської першості. Сьогоднішнім виступом він повністю повторив свій ​​торішній результат на Чемпіонаті Європи 2013 року у Будапешті.

Джерело: unn.com.ua