Увага водії!

5 Березня 2014 07:36

tuman

Державтоінспекція закликає водіїв бути максимально обережними та дотримувати правил дорожнього руху через ускладнення погодніх умов.

Про це УНН повідомили у прес-службі ДАІ України.

“Державтоінспекція нагадує водіям, що під час руху в умовах недостатньої видимості потрібно бути гранично уважними та обережними, суворо дотримуватися вимог Правил дорожнього руху.

При попаданні у смугу туману водіям необхідно максимально знизити швидкість і збільшити дистанцію до транспортних засобів, що рухаються попереду. Крім того, необхідно рухатися з включеним ближнім світлом фар (чи протитуманними фарами), відмовитися від ризикованих маневрувань.

Якщо виникає необхідність зупинитися, то швидкість потрібно знижувати поступово. А при зупинці включати аварійну світлову сигналізацію”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, за повідомленням Гідрометцентру, 5 березня на Правобережжі часом невеликий дощ, в Карпатах з мокрим снігом. 6-7 березня невеликий дощ в західних, Житомирській, Вінницькій, Одеській областях та Криму (вночі 6 березня і в Київській області), вночі подекуди з мокрим снігом.
Також протягом трьох діб в Україні місцями тумани, видимість 200-500 м.

Джерело: Рідний Київ