В. Бондаренко запрошує міського голову Львова А. Садового на сорок днів за “Небесною сотнею”

24 Березня 2014 15:23

nebesna-sotnja

29 березня виповнюється трагічних сорок днів за “Небесною сотнею”.

“Перед кожним із нас зараз має стояти основне питання: чи ми робимо усе можливе, аби виправдати героїчний жертовний подвиг, який поклали українці на вівтар свободи?” – зазначив голова КМДА Володимир Бондаренко, передає УНН.

“Усе пережите стало для мене своєрідним хронометром, з яким я звіряю свої кроки на посаді голови КМДА. Громада столиці пережила безліч трагічних історій, що калічили людські долі.

Водночас був зовсім інший приклад. Міський голова Львова Андрій Садовий з перших днів був разом з людьми. Це допомогло громаді бути монолітною у боротьбі з режимом, а героїзмом Львівської сотні, яка прибула на підмогу у найкритичніший момент для Майдану – ранок 19 лютого, – захоплено вражаються усі.

Я звертаюся до Міського голови Львова Андрія Садового із запрошенням відвідати столицю 29 березня на поминальні сорок днів за загиблими на Майдані, серед яких є і кращі сини Львівщини.

Матиму за честь перейняти у міського голови Львова Андрія Садового корисний досвід роботи з громадою, обговорити напрямки подальшої співпраці”, – йдеться у зверненні В.Бондаренка.

Джерело: Рідний Київ