В Святошині триває видача одноразової матеріальної допомоги малозабезпеченим мешканцям

25 Березня 2014 20:34
golosukraine.com

golosukraine.com

З метою соціальної підтримки мешканців Святошинського району, які опинилися в скрутних життєвих обставинах та потребують фінансової підтримки, відповідно до міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам» на 2011-2015 роки, яка затверджена рішенням Київської міської ради від 17.02.2011 № 19/5406 передбачено надання одноразової матеріальної допомоги.

Про це нещодавно повідомила заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Людмила Рухайло.

«Відповідно до Положення про надання одноразової матеріальної допомоги, така допомога надається один раз на рік за рахунок коштів зазначеної програми. Право на її отримання, мають малозабезпечені родини, середньомісячний дохід на кожного члена сім’ї, які зареєстровані за однією адресою, не перевищує затвердженого законодавством України прожиткового мінімуму. З початку 2014 року за такою допомогою вже звернулося 163 особи», – наголосила Людмила Миколаївна.

Для отримання одноразової матеріальної допомоги малозабезпеченим мешканцям необхідно звернутися до управління праці та соціального захисту населення (вул. Гната Юри, 14-Б, к. 209, тел. 405 92 60) з наступними документами:

– довідкою з місця проживання за Формою №3;

– довідкою про доходи всіх зареєстрованих за однією адресою за останні 3 місяці (крім пенсіонерів Святошинського району);

– копією ідентифікаційного номеру заявника;

– іншими документи, які підтверджують необхідність надання матеріальної допомоги (виписки з лікувальної установи, направлення на операцію, смерті близької людини тощо).

Телефон для довідок 405-92-60

Джерело: eveningkiev.com