В Україні презентували гаджет для мандрівників

18 Березня 2014 10:29
viva.in.ua

viva.in.ua

В Україні презентували новітній планшет, розроблений спеціально для для людей, які ведуть активний спосіб життя і потребують повсякчас мати доступ до швидкісного інтернету та до навігації GPS, повідомляє УНН.
“На українському ринку планшетів з’явився новий гравець. На початку березня бренд Fly, відомий до цього своїми смартфонами та телефонами, вивів на вітчизняний ринок і планшетні комп’ютери. За повідомленням компанії, так само як смартфони і телефони бренду, планшети будуть виділятися з-поміж конкурентів своїм оптимальним співвідношенням ціни, якості комплектуючих деталей та широким функціоналом.
Особливу увагу привертає “первісток” серед планшетів Fly — пристрій під назвою Flylife 7.85 3G Slim.
Цей компактний та стильний гаджет розроблено спеціально для людей, які ведуть активний спосіб життя і потребують повсякчас мати доступ до швидкісного інтернету та до навігації GPS.
Відтак, деякі засоби масової інформації вже охрестили цей пристрій “планшетом для мандрівників”, — зазначає виробник.
Окрім швидкісного 3G зв’язку, гаджет може підключатися до мережі через Wi-Fi. Також новинка дозволяє своєму власникові здійснювати традиційні телефонні дзвінки. Відеоспілкування у Skype теж можливе, завдяки фронтальній веб-камері. Ще є тильна камера для фото- та відеозйомки.

“Flylife 7.85 3G Slim впорається з усіма завданнями, передбаченими операційною системою Android 4.2 Jelly Bean, зокрема, відтворення HD відео, сучасні ігри з динамічною та складною графікою, онлайн сервіси, клауд-сервіси тощо.
За безперебійність роботи ОС відповідає 4-ядерний процесор з тактовою частотою 1.2Ггц та 1 гігабайт оперативної пам’яті. Внутрішньої пам’яті на 8Гб цілком достатньо для зберігання усіх необхідних медіафайлів, однак її можна розширити до 32Гб за допомогою micro SDHC карт.
Екран Flylife 7.85 3G Slim, виконаний за технологією IPS і має роздільну здатність 1024×768 пікселів. Дисплей має широкі кути огляду як по вертикалі, так і по горизонталі. Діагональ у 7.85 дюйма та мульти-тач на п’ять дотиків є цілком комфортною комбінацією для серфінгу та відеоігор. Регульована яскравість екрану задовольняє око при будь-якому зовнішньому освітлені.
Батарея на 4000 мАг гарантує до 8 годин безперервної розмови та до 300 годин у режимі очікування.
Відтак, сповідуючи власну філософію давати максимум можливостей за помірні кошти, бренд Fly виставив рекомендований цінник на цю новинку всього у 1400 гривень, що, вочевидь, пророчить Flylife 7.85 3G Slim успішні продажі і популярність серед користувачів”, — зазначають експерти.

Джерело: unn.com.ua