В Україні проводиться Всеукраїнський турнір юних інтелектуалів “Обніміться, брати мої”

12 Березня 2014 10:29
yosipivka.com

yosipivka.com

У березні-квітні 2014 року відбудеться Всеукраїнський турнір юних інтелектуалів “Обніміться, брати мої”, присвячений 200-річчю від дня народження Т.Шевченка, інформує Освітній портал.
Мета проведення турніру – формування національної свідомості й патріотизму в учнівської та студентської молоді, популяризація творчої спадщини Т.Шевченка, сприяння учнівській молоді в оволодінні навиками роботи із тестовими формами контролю знань, підготовка їх до зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО).
Турнір проводиться за ініціативи Національної академії педагогічних наук України, Департаменту освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту Івано-Франківської обласної державної адміністрації, Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти, Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, Державного вищого навчального закладу “Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника” (ПНУ).
Реєстрація охочих взяти участь у зазначеному заході відбуватиметься з 9 до 28 березня 2014 року.
Турнір проводиться у два етапи: заочний (для всіх зареєстрованих команд) та очний для 20 команд – переможців заочного етапу в командному заліку і 10 кращих в особистому заліку індивідуальних учасників за номінаціями (у кожній з областей).
З більш детальною інформацією щодо проведення Всеукраїнського турніру юних інтелектуалів “Обніміться, брати мої” Ви можете ознайомитися за адресою: www.test-on-line.com

Джерело: eveningkiev.com