Власники “карток киянина” можуть безкоштовно підключитися до кабельного телебачення

5 Березня 2014 12:33
topnews.kiev.ua

topnews.kiev.ua

Серед власників Картки киянина набуває популярності розширений перелік торгових мереж, які готові надавати знижки. Зокрема, йдеться про можливість безкоштовного підключення до кабельного телебачення. Такі послуги утримувачам Картки киянина надає компанія «Тріолан». Отримати детальні роз’яснення та оформити заявку можна за телефоном: (044) 351 99 99.
Зауважимо, нещодавно до проекту було залучено нових партнерів. Так, досягнуто домовленості та підписано Меморандуми про співпрацю в рамках проекту «Картка киянина» з мережевими магазинами міста, а саме: ПП «Білла Україна», ПП «Торговий дім «Вест лайн», ПрАТ «Фуршет», ТОВ «Новус Україна». Починаючи з липня 2013 року утримувачі Карток киянина мають змогу придбати товари у вищезазначених мережах міста зі знижками. Залучено до участі в проекті ТОВ «Видавничий дім «Толока» та торгову мережу «Фокстрот».
Також продовжує діяти дисконтна аптечна програма на базі КП «Фармація» – це можливість купувати ліки зі знижкою до 30%.
Протягом 2013 року користувачі Картки киянина зекономили на купівлі ліків 1,7 млн. грн. Відкрито 30 «Соціальних аптек» та заплановано до відкриття ще 10-ти.

Джерело: eveningkiev.com