Визначився склад учасників України на Чемпіонаті світу з легкої атлетики у приміщенні

7 Березня 2014 16:51
www.uaf.org.ua

www.uaf.org.ua

Визначився склад учасників України, котрі виступатимуть на Чемпіонаті світу з легкої атлетики у приміщенні, який розпочнеться 7 березня в польському місті Сопот. Про це повідомляє НОКУ, передає УНН.

Українська заявка нараховує двадцять спортсменів. Головним відбірковим стартом на Чемпіонат світу стала національна першість у приміщенні, яка відбулася в Сумах. Від участі в турнірі були звільнені два атлети – Наталія Лупу (готується за індивідуальним планом) та Андрій Проценко (перехворів незадовго до чемпіонату України). Наразі у Проценка п’ятий результат сезону в світі зі стрибків у висоті – 2,33 м.

Зазначимо, керівником офіційної делегації призначено Олімпійську чемпіонку Наталію Добринську, яка також запрошена ІААФ як посол Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій.

До вашої уваги склад збірної України:

Жінки. Наталія Погребняк, Наталія Лупу, Ольга Ляхова, Світлана Шмідт, Анна Плотіцина, Ірина Геращенко, Ганна Корнута, Ольга Саладуха, Ольга Голодна, Галина Облещук, Анна Мельниченко, Аліна Фьодорова.

Чоловіки. Віталій Бутрим, Юрія Крімаренко, Андрій Проценко, Віктор Кузнецов, Олексій Касьянов, Дмитро Бікулов, Євген Гуцол, Данило Даниленко.

Джерело: unn.com.ua