Арт-центр Я.Гретера представляє новий проект «Фенікс. Переродження»

15 Квітня 2014 20:14
md-eksperiment.org

md-eksperiment.org

Арт-центр Я.Гретера представляє новий проект «Фенікс. Переродження», який несе в собі тему відродження, відновлення, роботи художників ілюструють неоднозначну ідею загибелі в ім’я життя. Суть виставки – показати перехід від минулого до теперішнього і такого ефемерного майбутнього…

Виставка «Фенікс. Переродження», є актуальною для соціально-культурного розвитку і соціуму в цілому, відкривається тема контрасту зовнішнього і внутрішнього стану душі, виходу на новий рівень сприйняття.

Арт-центр Я. Гретера представить виставку робіт молодих українських художниць: Марії Кривопишиної, Уляни Нешевої, Петри Рубар, Наталі Насибулиної, а також всесвітньо відомих скульпторів Дмитра Іва, твори якого знаходяться в колекції Патрісії Кас і Моніки Белуччі, сучасну скульптуру від неординарного Олександра Смирнова. Кожна з художниць тонко висловлює свої почуття на полотнах.

Художники даної виставки говорять про внутрішнє духовне переродження кожного з нас, що відбувається в різні періоди життя, автори переживають і про ситуацію, що склалася в країні, вони присвятили деякі полотна саме Новій Україні. Ситуація, що склалася в країні – це свого роду перехід на новий рівень, на новий етап життя українців. Україна зазвучить по-новому!

На відкритті виставки для гостей гратиме незабутня своїм звуком та технікою виконання скрипка й альт.

Виставка проходитиме в Арт-цпентрі Я. Гретера ( вул. Вадима Гетьмана, 6) з 18 квітня по 6 червня 2014 року.

Джерело: eveningkiev.com