До міських кладовищ організували додаткові рейси

27 Квітня 2014 11:15
ua.korrespondent.net

ua.korrespondent.net

Для перевезення пасажирів під час проведення поминальних днів 27, 28, 29, 30 квітня та 9 травня 2014 року кількість транспорту до кладовищ збільшили у 1,5 рази.

Про це повідомили у прес-службі КМДА.

Також КП “Київпастранс” організовує додаткові спеціальні автобусні маршрути до основних міських кладовищ. Загалом на цих маршрутах курсуватиме близько 230 автобусів.

Як повідомили в комунальному підприємстві, вартість проїзду 27 квітня 2014 року на автобусному маршруті № 258 становитиме 4,00 грн. в одному напрямку, а на № 740 — 3,00 грн. в одному напрямку.

Оплата проїзду на інших маршрутах буде здійснюватись за діючим міським тарифом і становитиме 1,50 грн.

Крім того, “Київпастранс” звертає увагу пасажирів на те, що у зв’язку з проведенням ремонту дорожнього покриття та надземного пішохідного переходу на Одеській трасі в районі Південного кладовища у неділю, 27 квітня, зупинка автобусів маршруту № 740 біля кладовища буде здійснюватись після розвороту, що організовано в с. Глеваха.

З метою коригування роботи наземного пасажирського транспорту залежно від пасажиропотоку в місцях масового скупчення пасажирів у поминальні дні передбачено чергування відповідальних осіб та необхідний резерв рухомого складу.

Нагадаємо, нещодавно “Київпастранс” збільшив кількість наземного транспорту.

Джерело: Рідний Київ