Фінансування “Доступного житла” обіцяють поновити після наповнення бюджету

7 Квітня 2014 11:03
gazeta.ua

gazeta.ua

Фінансування державних програм забезпечення населення житлом обіцяють поновити після необхідного наповнення держбюджету. Про це йшлося під час прес-конференції віце-прем’єр-міністра – міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимира Гройсмана, повідомляє УНН.
В.Гройсман підкреслив, що зобов’язання за договорами, укладеними в 2013 році відповідно до державних житлових програм, держава профінансує в повному обсязі.
В цей же час відновлення фінансування відповідних програм буде здійснено після того, як державний бюджет досягне необхідного фінансового наповнення.
Нагадаємо, за словами забудовників, інвестори, які попередньо уклали договори купівлі-продажу майнових прав можуть і надалі розраховувати на 13-відсоткову підтримку держави в рамках дії програми іпотечного кредитування.
“Всі розуміють, як непросто сьогодні новому уряду, але я впевнений, що незабаром ситуація зміниться на краще і „Київміськбуд“ знову буде укладати договори купівлі-продажу житла з учасниками програм Доступного житла. Зрештою, робота на будмайданчиках не зупиняється, ми будуємо нові квартири, тримаємо слово перед інвесторами, а поки працює будівельна галузь, доти живою є і економіка країни. Труднощі проходять, а будинки, зведені „Київміськбудом“, стоять”, — підкреслив президент “Київміськбуду” Ігор Кушнір.

Джерело: unn.com.ua