Голосіївський район забезпечує мешканців путівками на оздоровлення

18 Квітня 2014 10:13
7d.rv.ua

7d.rv.ua

Голосіївська міжрайонна виконавча дирекції Київського міського відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності інформує про наявність в достатній кількості санаторно – курортних путівок на II квартал 2014 рік.

У працюючих осіб, є можливість отримати профілактичне лікування органів травлення, органів опору та руху, нервової системи та хребта, органів кровообігу, органів дихання на базі санаторно-курортних закладів України, розташованих в Закарпатті, Трускавці, Миргороді, Львівській області, Хмельницькій області, Харківській області, Вінницкій області, Одеській області, Київській області.

Путівки видаються в двомісний номер з частковою оплатою в розмірі 20 відсотків її вартості та для лікування дитини та дорослого за наявності медичних показань на санаторно-курортне лікування з частковою оплатою в розмірі 10 відсотків її вартості.

Крім санаторно-курортного лікування, нагадуємо про необхідність до 20 квітня поточного року подати заявки на часткове фінансування оздоровлення дітей у дитячих закладах оздоровлення на 2014 рік.

Довідкову інформацію можна отримати зателефонувавшu за номерами телефонів: 456-98-39, 456-09-52, 455-69-60.

Джерело: eveningkiev.co