КП «Плесо» проведе благоустрій столичних зон відпочинку та пляжів

10 Квітня 2014 20:05
pleso.com.ua

pleso.com.ua

12 квітня 2014 року КП «Плесо» за підтримки КМДА у рамках щорічного двомісячника з благоустрою (згідно Розпорядження КМДА № 289 від 24.03.2014 «Про проведення весняного двомісячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану місця у 2014 році») проводить загальноміську акцію «Чиста столиця починається з мене!», повідомляє прес-служба “Плесо”.

Крім вже заявлених об’єктів, а саме зон відпочинку «Верхня», «Редьчина» (Оболонський район), зони відпочинку «Совська балка» (Слом’янський район), представники КП «Плесо» будуть виконувати роботи з благоустрою берегової лінії озер у парку Перемоги (Дніпровський район) і одного з озер системи відкритого водовідведення житлового масиву «Троєщина» біля вул. Закревського, 40 — 42 (Деснянський район).

Мета цієї акції – приведення зон відпочинку і пляжів міста Києва до стану, який забезпечить усім киянам і гостям столиці комфортний відпочинок, позитивну атмосферу та гарний настрій.

Запрошуємо всіх небайдужих киян приєднатися до цього позитивного заходу. Сподіваємося, що спільна справа згуртує громадян та буде сприяти розвитку України та європейської інтеграції.

Джерело: eveningkiev.com