Куди можна вигідно вкласти гроші під відсотки

3 Квітня 2014 09:48
yak-prosto.com

yak-prosto.com

Багато хто з нас, хто пов’язаний з банківськими картами, не міг не відчути на собі ті незручності, які виникли через кризові явища в політичній, і як наслідок, у фінансовій системі країни. Фізособи, як ніхто інший, зіткнулися з різного роду обмеженнями на проведення фінансових операцій
У цьому зв’язку доречно згадати про заробіток на валютному ринку Форекс, який у сформованій ситуації визнається безпечнішим з точки зору збереження коштів, ніж будь-який інший вид отримання доходу. У нинішній нестабільній ситуації традиційні переваги інвестування в Форекс виглядають ще більш переконливими, вигідними і важливими, ніж раніше. Можливість вкладати кошти і отримувати регулярний дохід, не маючи спеціальних знань, не виходячи з дому, не витрачаючи часу і особистих зусиль – сьогодні це дорогого коштує. Інвестувати, користуючись довірчим управлінням ( доручаючи керувати вашими засобами професійним трейдерам ) і отримувати при цьому гідну прибуток у доларах – такі умови заробітку можуть впевнено конкурувати з іншими способами вкладення коштів і пасивного заробітку. До того ж, на прибуток інвестора ніхто не зазіхає, ніхто не лімітує її отримання або зняття. Виводити кошти можна в будь-який момент.
Паралельно з такими зручними і вигідними умовами інвестування брокерські компанії постійно впроваджують нові сервіси та послуги, які в нинішній неспокійний час цілком можна вважати антикризовими .
Приміром, компанія Форекс – Тренд, йдучи назустріч своїм клієнтам, відкрила прийом коштів безпосередньо з їх банківських карт. Відтепер клієнти Форекс – Тренд мають можливість з особистого кабінету поповнювати єдиний балансовий рахунок з будь-якої точки світу.
Примітно, що комісія відсутня як для поповнення єдиного балансового рахунку, так і для зняття грошей на карту. Механізм простий: сума, що надійшла на рахунок компанії зараховується на клієнтський рахунок, а безпосередньо на банківську карту клієнта буде перераховано стільки грошей, скільки клієнт в заявці “попросить” зняти з його рахунку.
Що стосується конвертації, то курс визначає банк, який випустив карту, або ж платіжна система, в якій діє банківська карта клієнта.
Виводити свої кошти на банківську карту мають право лише ті клієнти Форекс Тренд, які поповнювали єдиний балансовий рахунок також зі своєї карти.
Нагадаємо, що компанія Форекс Тренд – кращий форекс брокер світу і кращий ПАММ-брокер 2013 за версією Masterforex-V має статус міжнародної, а її діяльність підтверджена всіма необхідними ліцензіями для проведення торгівлі на біржових і позабіржових ринках. У минулому році Форекс Тренд успішно “вистояла” аудит, а її партнер SKOPALINO FINANCE LIMITED отримав дозвіл європейських регуляторів у Люксембурзі, Греції, Чехії, Норвегії, Франції та Латвії.
Серед численних Клієнтів Компанії в тому числі зірки шоу -бізнесу та олімпійські чемпіони, які відзначили високу ефективність роботи з Компанією, радіючи своїм доходам на цьому терені.

Джерело: gazeta.ua