Київське “Динамо” може очолити Бердиєв

23 Квітня 2014 18:15
altfast.ru

altfast.ru

Колишній головний тренер казанського “Рубіна” Курбан Бердиєв отримав пропозицію очолити київське “Динамо” – про це в своєму твіттері розповів футбольний агент Олексій Сафонов, передає УНН з посиланням на “Советский спорт”.

Напередодні ввечері О. Сафонов виклав фото, де він разом з К. Бердиєвим дивиться по телевізору півфінальний матч Ліги чемпіонів “Атлетико” — “Челсі” і залишив підпис “Кращий футбол для перегляду ЛЧ у Тюбетейці”. Через кілька хвилин один з читачів поставив запитання: “Чи надходили Бердиєву пропозиції про роботу в київському” Динамо“. Агент відповів, що екс-наставнику “Рубіна” дійсно було зроблено таку пропозицію.

Варто додати, що після відставки Олега Блохіна у тренерському штабі киян залишилися люди, відомі Курбану Бердиєву по спільній роботі в Казані. Це Сергій Ребров та екс-тренер з фізпідготовки “Рубіна” Рауль Гонсалес.

Нагадаємо, уродженець Турменістану К. Бердиєв, якому зараз 61 рік, був звільнений з казанського “Рубіна” у грудні минулого року після 12-річного перебування на посту головного тренера цього клубу.

Джерело: eveningkiev.com