Київські МАФи отримали свою інтернет-сторінку

3 Квітня 2014 18:22
dt.ua

dt.ua

Департамент містобудування та архітектури презентує новий інформаційно-комунікаційний ресурс щодо діяльності тимчасових споруд у м. Києві, який можна відвідати за адресою http://tsk.kga.gov.ua/.

Про це розповів заступник директора Департаменту містобудування та архітектури, начальник Служби Містобудівного кадастру Андрій Вавриш, повідомляє прес-служба Департаменту.

«Ми створили інформаційний майданчик, за допомогою якого можна буде не тільки слідкувати за існуючою ситуацією впровадження Комплексної схеми тимчасових споруд, а й комунікувати з фахівцями, координаторами процесу. Ми розуміємо, що і звичайні жителі столиці, і підприємці стурбовані ситуацією щодо подальшого існування кіосків у Києві. Але запевняю, Комплексна схема – це законний та прозорий механізм, який покликаний вирішити питання з хаотичним розміщення тимчасових споруд раз і назавжди.

Що стосується підприємців, кіоски яких опинилися поза межами пропозицій районних держадміністрацій, і їх місця не співпадають з визначеними Комплексною схемою, скажу наступне: якщо ваша діяльність була повністю законною, надавайте пропозиції щодо змін у комплексну схему і ми розглянемо їх у пріоритетному напрямку», – зазначив Андрій Вавриш.

Андрій Вавриш також додав, що усі тимчасові споруди, дія дозвільних документів яких на сьогоднішній день втратила силу, мають бути встановлені відповідно до вимог наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та комунального господарства України, а значить і відповідно до розробленої та затвердженою наприкінці 2013 року Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд.

Джерело: eveningkiev.com