Киянам показали позитивну весну від українських митців

4 Квітня 2014 19:00
kiev.glo.ua

kiev.glo.ua

3 квітня у столичній галереї “Мистецька збірка” відкрилася збірна виставка відомих українських художників. Назвали її – “SPRING EMOTIONS”.

Це своєрідні казкові краєвиди, які зображають силу весни, енергію та оптимізм. Весняні емоції втілені в яскравих і потужних образах, створених відомими українськими митцями минулого і сучасності.

Як зазначають куратори виставки, це свого роду ознаменування нового циклу життя країни і кожної людини, відродження віри, передчуття чогось дуже важливого. Після відвідання експозиції хочеться жити, творити, любити.

“Цього року весна українців тривожна у зв’язку з останніми політичними подіями та від того не менш прекрасна. Вона ніжна і сповнена мужності. Сподіваюсь, ця виставка додасть сили і натхнення моїм співвітчизникам”, – каже Максим Волошин, директор галереї “Мистецька збірка”.

Тут можна побачити класику українського живопису і роботи сучасних митців: М. Приймаченко, С. Шишко, З. Шолтес, В. Непийпиво, І. Беклемішева, М. Максименко, К. Ломикін, І. Шутєв, А. Кашшай, Е. Контратович, А. Криволап, М. Деяк, В. Дейсун.

Виставка триватиме до 27 квітня. Галерея знаходиться по вулиці Терещенківській, 13. Вхід вільний.

Джерело: Газета.ua