Кияни створили об’єднання для боротьби з МАФами

18 Квітня 2014 10:06
kyiv.comments.ua

kyiv.comments.ua

Відтепер боротьбою із незаконно встановленими малими архітектурними формами у столиці буде займатися новостворене об’єднання «СТОПкіоск». Його засновники – небайдужі мешканці столиці на чолі з відомим громадським діячем, митцем Федором Баландіним.

За словами активістів, свою роботу вони планують розпочати масовою акцією по збору підписів за чисте місто, в якому не буде МАФів, що зараз без усіляких документів встановлюються по всій столиці і де продають алкоголь та тютюнові вироби неповнолітнім.

«Наше основне завдання – очистити місто від незаконної торгівлі у МАФах, що не лише псують зовнішній вигляд столиці, а і загрожують життю її мешканців. Адже кіоски, встановлені незаконно, порушують норми безпеки, що може спричинити жахливі наслідки, в тому числі – прориви теплотрас та пожежі. Варто лише подумати про те, що більшість із них розміщені біля шкіл та медичних установ, де нашим дітям також з легкістю продають алкоголь та цигарки», – зазначив ініціатор громадського руху «СТОПкіоск» Федор Баландін.

Джерело: eveningkiev.com