Музична легенда Пітер Гебріел уперше зіграє в Києві

10 Квітня 2014 19:39
yogarevolution.org

yogarevolution.org

Музична легенда Пітер Гебріел вперше завітає до Україні з культовим сольним альбомом “So”. Святкування 25 річниці мульти-платинового альбому відбудеться в рамках туру Back to Front tour.

Як зазначає сам співак, концерт – немов духовна їжа, складатиметься з трьох страв: перша – це класичне акустичне звучання, друга – експериментальне електро, а на десерт – презентація самого альбому “So”.

Пітер Гебріел починав свій шлях з вокаліста рок-групи Genesis, а потім йому вдалося побудувати успішну сольну кар’єру і стати одним з найбільш відомих і шанованих музикантів Великобританії.

За час своєї сольної кар’єри Пітер Гебріел отримає безліч нагород на престижних музичних премії світу: Греммі, Brit Awards та інші. За свій внесок у розвиток музичної індустрії і активної діяльності по захисту прав людини музикант увійшов в топ 100 найбільш впливових людей світу.

Шоу британського співака та музиканта Пітера Гебріела відбудеться, як і було заплановано 10 травня, але в новому концертному залі – київському Палаці Спорту. Рішення про перенесення, перш за все, пов’язано з технічними характеристиками шоу. Також, такий крок дає можливість більшій кількості фанів відвідати концерт улюбленого музиканта, оскільки ціна на квиток буде нижчою.

Джерело: Газета.ua