На Інститутській – казкові клумби

16 Квітня 2014 12:08

dvir

Один із дворів на Інститутській прикрасили казкові клумби із пластикових пляшок.

Автошини з Майдану перетворились на розфарбоване яскраве сонечко, що посміхається та красується променями із пластикових пляшок, пише телеканал “Київ”.

Поряд, біля сплетеного паркану з глечиками, на галявині відпочиває сім’я поросят. Кумедні пластикові герої із п’ятилітрових або трилітрових ємностей ще й з квітами на спині. Такі нотки позитиву, після революційних подій у центрі столиці дуже доречні.

Не менш цікаво оздобили прибудинкову територію і поряд. По центру – гоноровий лебідь, крила і тулуб якого стали квітучим вазоном. Оселились біля оази симпатичні веселі жабенята з літрових пляшок. Поки не розпустились живі, штучні квіти прикрасили кущі, а на дереві патріотична годівничка.

Кияни, які проходять повз композиції, кажуть, що експозиція піднімає настрій, а ще жартують – на роботу аж хочеться йти.

Створили оригінальний декор комунальні служби. Майстер розповідає, що ідеї як це зробити знайшла в Інтернеті, а колектив підтримав. Скромні робітники, на камеру про свої витвори розповідати не хочуть. Оцінку їхній роботі дають колеги дорожньої служби.

Креативити та втілювати творчі ідеї комунальники будуть і біля інших будинків вздовж вулиці Шовковичної.

Джерело: Рідний Київ