На Сході та Півдні України з’явились сучасні «попандопули» від Путіна – Томенко

22 Квітня 2014 12:41

malinovka

У Радянському Союзі була чітка система пропаганди для того, щоб всіх діячів української історії зробити зрадниками, провокаторами або клоунами. У результаті такої пропаганди вдалося досягти відповідних результатів, особливо на Сході та Півдні України, – нагадав Микола Томенко. 

Те, що робить сьогодні Путін і його команда, так само нагадує сюжети, створені колись їхніми попередниками – пропагандистською машиною Радянського Союзу, вважає політик.

Він звернув увагу, що головними персонажами російської експансії на Сході та Півдні України стали постійні обрання «народних губернаторів» чи «народних мерів», здебільшого з числа тих, що мали проблеми з законом, займалися бізнесовим шахрайством або прямо чи опосередковано представляють криміналітет.

«Можливо, це той випадок, коли колишня антиукраїнська пропаганда зіграє злий жарт з тими, хто її організовував. Бо якщо проаналізувати походження, біографії, поведінку та характер обрання «народних» очільників, так званого, російського протесту на Сході і Півдні України, то більшість із них чітко лягають в доктрину сучасних Попандопуло від Путіна», – вважає Микола Томенко.

Джерело: tomenko.ua