Нового міського голову Києва та склад Київради оголосять до 31 травня

7 Квітня 2014 17:12
ukr.obozrevatel.com

ukr.obozrevatel.com

Хто стане новим міським головою Києва і депутатами Київради стане відомо до 31 травня.

Відповідні данні були в календарному плані основних організаційних заходів з підготовки та проведення позачергових місцевих виборів у Києві кивської місцевої виборчої комісії, передає УНН.

Згідно з документом, Київський виборчком повинен до 22 квітня створити 60 одномандатних округів з виборів депутатів столичної міськради за мажоритарною системою.

Висування кандидатів на посаду міського голови та на посаду депутата міськради за партійними списками відбудеться з 21 по 26 квітня, депутатів у одномандатних мажоритарних округах пройде – з 25 по 28 квітня. Останній термін подачі документів для їх реєстрації – 30 квітня.

1 травня –останній день прийняття рішення про реєстрацію кандидата в депутати в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі або про відмову в його реєстрації.

До 5 травня включно відбудеться подання міській виборчій комісії відомостей про кількість виборців, включених до попередніх списків виборців на виборчих дільницях.

До 7 травня виборчком має затвердити форму і текст виборчого бюлетеня, і не пізніше 22 травня передати їх дільничним виборчим комісіям.

До 14 травня повинні відбудуться складання списку виборців на спеціальній виборчій дільниці.

Завершення передвиборної агітації відбудеться о 24 годині 23 травня включно.

Безпосередньо вибори Київського міського голови і депутатів столичної міськради пройдуть 25 травня з 8.00 годин до 22.00 годин.

До 30 травня включно виборчком має встановити результати цих виборів та довести результати до відома населення.

Нагадаємо, київський вибочком переїхав з будинку КМДА до Печерської райдержадмінстрації. за адресою Суворова. 15, через події на Майдані.

Джерело: Рідний Київ