Новий графічний український блокбастер про “шляхетну любов”

10 Квітня 2014 19:29
www.nebeskey.com

www.nebeskey.com

Роман-блокбастер “Даогопак: Шляхетна любов” презентують на Книжковому Арсеналі.

Це довгочікуваний другий том графічного роману “Даогопак”. Минулого року вийшла перша частина про пригоди козаків-характерників Запорізької Січі.

Автори Максим Прасолов, Олексій Чебикін, Олег Колов цією книгою продовжують 3-томну серію проектів модернізації національного міфу в жанрі повнометражної і короткометражної графічної прози, в основу якої покладені сюжети української історії та міфології. Незабаром – завершення саги про пригоди козаків-характерників з лицарського ордена майстрів бойових мистецтв і магії Запорізької Січі – “Даогопак: Таємниця Карпатського мольфара”.

Видання другої книги “Шляхетна любов” готувалося протягом 2 років. Наші герої повертаються додому після Анталійської гастролі. Однак і тут все не безхмарно, й на них чекають нові пригоди. Відносини між головним героєм козаком Олесем та дівчиною-ніндзя Арі-Сан, попри появу ніжних почуттів, зазнають небезпечних випробувань. А іноді здається навіть, що все тримається лише на оптимізмі ікластого Гусака та крилатого Свина…

Книгу презентують завтра, 11 квітня, о 19.00 у Секції графічної прози на ІV Міжнародному фестивалі “Книжковий Арсенал”.

Фестиваль як і у попередні роки проходитиме в приміщенні Мистецького Арсеналу, що по вулиці Лаврській, 10-12. Вхідні квитки коштують — 20 гривень, для студентів і пенсіонерів – 10 гривень, для дітей вхід безкоштовний, а за 50 гривень можна придбати абонемент на всі 5 днів фестивалю. І в будні з 11.00 до 14.00 – вхід безкоштовний.

Джерело: Газета.ua