НСК “Олімпійський” проводить найбільший медичний конгрес

2 Квітня 2014 19:25
lvivposter.com

lvivposter.com

З 1 по 3 квітня 2014 року на головній мультифункціональної арені – НСК «Олімпійський», – проходить VII національний конгрес «Людина та Ліки», на якому будуть підняті основні науково-практичні напрямки: кардіологія, пульмонологія, педіатрія, неврологія, сімейна медицина і багато іншого, повідомляє прес-служба НСК.

Слід зазначити, що конгрес «Людина та Ліки» – це один з найбільших, найбільш значущих і авторитетних медичних форумів в Україні. Завдяки міждисциплінарному підходу, конгрес стає справжньою подією для лікарів. Це можливість обмінятися досвідом, розширити знання, обговорити нові тенденції розвитку практик медицини і фармації, проявити професійні та особисті якості. Організатор конгресу – компанія «Нью Віво Коммунікейшн Груп», що спеціалізується на наданні послуг у сфері медичного маркетингу.

Територія багатофункціональної арени НСК «Олімпійський», як ніколи, дозволила організаторам істотно розширити аудиторію, а також значно спростити сам процес проведення наукових заходів (пленарні та секційні засідання, симпозіуми, дискусії, інтерактивні майстер-класи за участю провідних вчених України та зарубіжжя) в залах стадіону, оснащених усіма необхідними для проведення заходу технічними засобами.

Джерело: eveningkiev.com